Conference Program

Tentative Schedule for ICETAS 2017 

Schedule DAY-1: 29th November, 2017

Time(Hrs)

Venue

Program

Duration

08:00

 

 

 

ROOM 1

Conference Registration

60 minutes

09:00

Recitation of Quran

10 minutes

09:10

ICETAS 2017 Conference welcome speech by Co-Chair

10 minutes

09:20

Commencement and speech by Conference Executive Chair

10 minutes

 

Closure of Inauguration Ceremony

09:30

ROOM2

Breakfast

30 minutes

10:00

 

ROOM1

Keynote Speakers

·        Key Note 1

·        Key Note 2

·        Key Note 3

·        Key Note 4

30 minutes

each

Vote of Thanks by Conference Coordinator

05 Min

12:30

ROOM2

Lunch and Prayer

90 minutes

14:00

ROOM1

IT and COMPUTING Parallel session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

ROOM3

ENGINEERING Parallel session

ROOM4

APPLIED SCIENCES Parallel session

16:00

ROOM2

Tea Break

20 minutes

16:20

ROOM1

IT and COMPUTING Parallel session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

ROOM3

ENGINEERING Parallel session

ROOM4

APPLIED SCIENCES Parallel session

17:30

End of Day 1

 

Schedule DAY-2: 30th, November 2017

Time

Venue

Programme

Duration

09:00

ROOM1

IT and COMPUTING Parallel session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

ROOM3

ENGINEERING Parallel session

ROOM4

APPLIED SCIENCES Parallel session

10:00

ROOM2

Breakfast

30 minutes

10:30

ROOM1

IT and COMPUTING Parallel session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

ROOM3

ENGINEERING Parallel session

ROOM4

APPLIED SCIENCES Parallel session

12:30

ROOM2

Lunch and Prayer

90 minutes

14:00

ROOM1

IT and COMPUTING Parallel session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

ROOM3

ENGINEERING Parallel session

ROOM4

APPLIED SCIENCES Parallel session

16:00

ROOM2

Tea Break

20 minutes

16:30

ROOM1

IT and COMPUTING Parallel session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

ROOM3

ENGINEERING Parallel session

ROOM4

MANAGEMENT SCIENCES Session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

END of Day 2

 

 

 

Schedule DAY-3: 1st, December 2017

 

Time

Venue

Programme

Duration

09:00

ROOM1

IT and COMPUTING Parallel session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

ROOM3

ENGINEERING Parallel session

ROOM4

APPLIED SCIENCES Parallel session

10:00

ROOM2

Breakfast

30 minutes

10:30

ROOM1

IT and COMPUTING Parallel session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

ROOM3

ENGINEERING Parallel session

ROOM4

APPLIED SCIENCES Parallel session

12:30

ROOM2

Lunch and Prayer

90 minutes

14:00

ROOM1

IT and COMPUTING Parallel session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

ROOM3

ENGINEERING Parallel session

ROOM4

APPLIED SCIENCES Parallel session

16:00

ROOM2

Tea Break

20 minutes

16:30

ROOM1

IT and COMPUTING Parallel session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

ROOM3

ENGINEERING Parallel session

ROOM4

MANAGEMENT SCIENCES Session

(15 minutes of presentations + 5 minutes of Q&A)

Closing Ceremony + DINNER        19:00

END of Day 3